Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2024


Ώρα εκκίνησης: 08:15

Εκκίνηση: Ιερή Μονή Αρκαδίου
Στο δυναμικό βάδισμα επί της Αρκάδιας διαδρομής η συμμετοχή είναι ελεύθερη για Άνδρες και Γυναίκες που έχουν γεννηθεί μέχρι και το 2005.
Το χρονικό όριο τερματισμού για το δυναμικό βάδισμα επί της Αρκάδιας διαδρομής είναι έως τις 13.30. Μετά την ώρα αυτή δεν θα υπάρχει τερματισμός - κατάταξη, ιατρική κάλυψη και όσοι αθλητές και αθλήτριες συνεχίζουν την προσπάθειά τους, αγωνίζονται πλέον με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
Σε κάθε 5 χιλιόμετρα της αγωνιστικής διαδρομής θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης. Για όλους τους συμμετέχοντες στο Δυναμικό βάδισμα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση (chip). Στην γενική κατάταξη αποτελεσμάτων δεν θα συμπεριληφθούν οι συμμετέχοντες που θα διανύσουν την διαδρομή ΚΑΤΩ από 3 ώρες.

Οι εγγραφές ισχύουν έως την  Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 22:00


Περιγραφή της διαδρομής
Επί της επαρχιακής οδού Αρκαδίου - Ρεθύμνου περνάμε από τα χωριά Αμνάτος, Κυριάννα, Λούτρα, Πηγή, Άδελε, Τσεσμές και τα προάστια Πλατανιάς και Περιβόλια, φτάνουμε στην πόλη του Ρεθύμνου, διασχίζουμε το παραλιακό μέτωπο και κάτω από τη σκιά του φρουρίου της Φορτέτζας, συνεχίζουμε επί των οδών Ι. Πετυχάκη, Αρκαδίου, Μελισσινού και της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου τερματίζοντας στο στάδιο της Σοχώρας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιφέρειακή Ενότητα Ρεθύμνου
Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού
Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου

Copyright © 2024 Arkadi Races. All rights reserved.
Website Development