Δηλώσεις συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι και την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 14:30.

Προσοχή: Δε θα πραγματοποιούνται εγγραφές (ηλεκτρονικές/online & έντυπες) τη μία εβδομάδα που προηγείται της Διοργάνωσης καθώς και την ημέρα του αγώνα, εκτός από τους αθλητές που προσέρχονται εκτός Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και ΜΟΝΟ εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στον αντίστοιχο αγώνα.

Υπάρχει ανώτατο όριο στις συμμετοχές των αγώνων που είναι 300 θέσεις για τον Αρκάδιο Δρόμο και 300 θέσεις για τον αγώνα των 6χλμ. Για τον λόγο αυτό καλό είναι να συμπληρώσετε έγκαιρα τη δήλωση εγγραφή σας.

Οι συμμετέχοντες δρομείς, οι οποίοι επιθυμούν να αναγραφεί το όνομά τους στον αριθμό συμμετοχής τους - Bib Number, θα πρέπει να έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, ηλεκτρονικά ή καταθέτοντας έντυπη αίτηση στο Γραφείο της Διοργάνωσης ως τις 14:30. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αναγραφή του ονόματος στον Αριθμό Συμμετοχής είναι και η οικονομική τακτοποίηση της συμμετοχής εντός των συγκεκριμένων προθεσμιών.

Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με Online εγγραφή

Κάντε την εγγραφή σας στο online σύστημα εγγραφών.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει:

i. Με Online πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή με MasterPass

ii. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Οργανωτικής Επιτροπής

Εθνική Τράπεζα
GR76 0110 2580 0000 2580 0519 503

Alpha Bank
GR70 0140 7900 7900 0200 2011 493

Αποδέκτης - Διαχειριστής
Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου

Προσοχή: Ως αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώνεται το ονοματεπώνυμό σας ο κωδικός εγγραφής και ο αγώνας της επιλογής σας.

Σημείωση: Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα Τράπεζας, είτε στην πληρωμή με Πιστωτική κάρτα είτε με κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό της Διοργάνωσης, ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ. Εγγραφή στην οποία αντιστοιχεί καταβολή μικρότερου ποσού συμμετοχής από το προκαθορισμένο θα ακυρώνεται.

Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να αποσταλεί η απόδειξη κατάθεσης με e-mail στο ή στα γραφεία της Ο.Ε. (ΖΑΜΠΕΛΙΟΥ 34, 74132 ΤΗΛ. 28313-43310), με ευανάγνωστα τα στοιχεία συμμετοχής σας. Τις επόμενες ημέρες θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης εγγραφής. Σε περίπτωση που δε λάβετε επιβεβαίωση εγγραφής στο e-mail που έχετε δηλώσει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 28313-43310.

β. Στο κέντρο εγγραφών

Στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ οδός ΖΑΜΠΕΛΙΟΥ 34 74132 ΤΗΛ. 28313-43310, αποκλειστικά τις ημέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών, που είναι: Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και ώρες 10.00 έως 14.00

γ. Κατά την ημέρα των αγώνων και τρείς ώρες πριν την έναρξη του κάθε αγωνίσματος

Αφορά ΜΟΝΟ τους αθλητές που προσέρχονται εκτός Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και ΜΟΝΟ εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στον αντίστοιχο αγώνα.

Κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας και το αργότερο μέχρι τις 14.30 το μεσημέρι της Δευτέρας 29/10/2018, οπότε είναι και η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!

Είδη Συμμετοχής

Οι συμμετοχές διακρίνονται σε:

α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα

β. Ομαδικές / Σύλλογοι Δρομέων*, από 8 άτομα και πάνω

* Οι ομαδικές συμμετοχές αφορούν στην εγγραφή μιας ομάδας τουλάχιστον 8 ατόμων τα οποία θα συμμετέχουν στο ίδιο αγώνισμα (π.χ. Αρκάδιος δρόμος ή δυναμικό βάδην κ.λ.π.). Εγγραφή μιας ομάδας με λιγότερα μέλη ή με συμμετοχή των μελών της σε διαφορετική ενότητα αγωνισμάτων, δεν θα γίνεται δεκτή και οι αθλητές θα πρέπει να καταβάλουν τη διαφορά στο κέντρο εγγραφών, κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να λάβουν μέρος σαν ομάδα.

Διαδικασία δήλωση ομάδας / Συλλόγου Δρομέων - Εγγραφή μελών

Κατά την ομαδική εγγραφή θα πρέπει να οριστεί ένας Αρχηγός της Ομάδας, ο οποίος θα συμμετέχει και ο ίδιος ως δρομέας. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα επικοινωνίας με τους διοργανωτές.

Εγγραφή αρχηγού - Δήλωση νέας ομάδας

 • Επιλέξτε από το μενού τον αγώνα της επιλογής σας
 • Επιλέξτε από το είδος Εγγραφής την αντίστοιχη επιλογή που σας αφορά: «Ομαδική» ή «Σύλλογος Δρομέων»
 • Επιλέξτε από το πεδίο «Ομάδα» την επιλογή «Νέα Ομάδα». Καταχωρήστε το όνομα της ομάδας σας και κρατήστε τον κωδικό που αναγράφεται από το σύστημα
 • Καταχωρήστε τα στοιχεία σας και υποβάλλετε την δήλωση συμμετοχής
 • Κρατήστε τα στοιχεία της σελίδας επιβεβαίωσης της υποβολής της αίτησής σας
 • Αποστείλετε το όνομα της ομάδας που καταχωρήσατε καθώς και τον 8ψήφιο κωδικό Ομάδας που σας δόθηκε αυτόματα από το σύστημα ηλεκτρονικών εγγραφών στα υπόλοιπα μέλη της ομάδα σας ή του Συλλόγου σας

Εγγραφή υπολοίπων μελών της ομάδας

 • Επιλέξτε από το μενού τον αγώνα της ομάδας σας
 • Επιλέξτε από το είδος Εγγραφής την αντίστοιχη επιλογή που σας αφορά: «Ομαδική» ή «Σύλλογος Δρομέων»
 • Επιλέξτε από το πεδίο «Ομάδα» την επιλογή «Υπάρχουσα ομάδα» και καταχωρήστε τον κωδικό που σας έστειλε ο αρχηγός της ομάδας σας
 • Καταχωρήστε τα στοιχεία σας και υποβάλλεται την δήλωση συμμετοχής
 • Κρατήστε τα στοιχεία της σελίδας επιβεβαίωσης της υποβολής της αίτησής σας

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαμπελίου 32, 74132 Ρέθυμνο
Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας
Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ρεθύμνου

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Copyright © 2019 Arkadi Races. All rights reserved.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK