Κυριακή 07 Νοεμβρίου 2021


Ώρα Εκκίνησης: 10:30


Εκκίνηση: Γήπεδο Σοχώρας


Στο Λαϊκό δρόμο 6 χλμ. η συμμετοχή είναι ελεύθερη για Άνδρες και Γυναίκες που έχουν γεννηθεί μέχρι το 2006.
Το χρονικό όριο τερματισμού για τον αγώνα Λαϊκού δρόμου των 6 χλμ. είναι έως τις 11:30. Μετά την ώρα αυτή δεν θα υπάρχει τερματισμός - κατάταξη, ιατρική κάλυψη και όσοι αθλητές και αθλήτριες συνεχίζουν την προσπάθειά τους, αγωνίζονται πλέον με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Υγειονομικό Πρωτόκολλο Αγώνα

Για τη διοργάνωση του Λαϊκού Αγώνα δρόμου 6 χιλ.  2021, δικαίωμα Εγγραφής & συμμετοχής έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 (και έχουν περάσει 14 ημέρες από την τέλεση της δεύτερης δόσης), να έχουν αρνητική διάγνωση σε εργαστηριακό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID 19 (rapid test) εντός των τελευταίων 48 ωρών και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης έως και 14 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης.


Περιγραφή της διαδρομής

Εκκίνηση Γήπεδο Σοχώρας, Λεωφ. Εμμανουήλ Κεφαλογιάννη, Αρκαδίου, Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, Σοφοκλή Βενιζέλου (παραλιακό μέτωπο), Άρη Βελουχιώτη, αναστροφή στην Ταβέρνα Ακριγιάλι, Άρη Βελουχιώτη, Σοφοκλή Βενιζέλου, Λύκειο Ελληνίδων, Ιωάννη Πετυχάκη, Αρκαδίου, Ιωάννη Μελισσηνού, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνίου, Τερματισμός Γήπεδο σοχώρας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιφέρειακή Ενότητα Ρεθύμνου
Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού
Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου

Copyright © 2021 Arkadi Races. All rights reserved.
Website Development