Δωρεάν μεταφορά αθλητών/ριών με λεωφορεία του ΚΤΕΛ

Την ημέρα του αγώνα, λεωφορεία του ΚΤΕΛ που έχει μισθώσει η Οργανωτική επιτροπή, θα μεταφέρουν ΔΩΡΕΑΝ τους αθλητές και τις αθλήτριες από τις παρακάτω αναγραφόμενες πόλεις:

• Απο Χανιά (σταθμός ΚΤΕΛ) για το Αρκάδι
Ώρα αναχώρησης: 07.50

• Από Άγιο Νικόλαο (σταθμός ΚΤΕΛ) για το Αρκάδι
Ώρα αναχώρησης: 06.40

• Από Ηράκλειο (σταθμός ΚΤΕΛ) για το Αρκάδι
Ώρα αναχώρησης: 07.50

* Όσοι αθλητές μετακινηθούν με τον παραπάνω τρόπο και δεν συμμετέχουν στον Αρκάδιο δρόμο, ΔΕΝ θα αποβιβαστούν από το λεωφορείο στο Αρκάδι, αλλά θα συνεχίσουν προς την πόλη του Ρεθύμνου, απ΄όπου θα αναχωρήσουν για το σημείο εκκίνησης του αγώνα της επιλογής τους.

* Για τους αθλητές του ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ που θα μετακινηθούν από άλλες πόλεις, δεν υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν δημόσιο μεταφορικό μέσο μισθωμένο από την Ο.Ε. των Αρκάδιων αγώνων (καθότι η εκκίνηση από το Αρκάδι δίνεται στις 08.15), παρά μόνο να μετακινηθούν με δικά τους μεταφορικά μέσα μέχρι το ΚΤΕΛ Ρεθύμνου και να επιβιβαστούν στο λεωφορείο για το Αρκάδι, που αναχωρεί στις 07.00.

Στις 14.30 το μεσημέρι της Κυριακής, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, θα αναχωρήσουν λεωφορεία από το σταθμό ΚΤΕΛ Ρεθύμνου (200μ από το γήπεδο τέλεσης των αγώνων) προς Χανιά, Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο, για τη επιστροφή των αθλητών.

Για τους αθλητές που θα ξεκινήσουν από το Ρέθυμνο, θα αναχωρήσουν λεωφορεία (από το σταθμό ΚΤΕΛ Ρεθύμνου προς τα σημεία εκκίνησης των αγώνων), τις παρακάτω ώρες:

• Για τους αθλητές του Δυναμικού Βαδίσματος προς το Αρκάδι: 07.00

• Για τους αθλητές του Αρκάδιου δρόμου προς το Αρκάδι: 08.50

• Για τους αθλητές των 6 χλμ. προς τη γέφυρα του Πλατανιά: 10.50

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαμπελίου 32, 74132 Ρέθυμνο
Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας
Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ρεθύμνου

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Copyright © 2019 Arkadi Races. All rights reserved.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK